Rácz Jenő megmutatta otthoni konyháját! Atyaég mi van ott!

Uncategorized Admin Friday 3rd May 2024

Rácz Jenő számára a tavalyi év utolsó hónapjai rendkívül kihívást jelentő időszakot hoztak, hiszen a “Sztárbox” című műsorban való részvétele előtt több hónapig tartó alapos felkészülés zajlott. A verseny során a séf egészen a döntőig jutott, ahol három kemény összecsapás után Molnár Áronnal szemben alulmaradt. A döntőbeli vereség után kiderült, hogy Rácz Jenő komoly sérüléseket szenvedett: eltört az arccsontja, és szeme alatt is leszakadt egy ideg.

A kemény küzdelmek és sérülések után Rácz Jenő a pihenés mellett döntött. Az év elején a Maldív-szigeteken töltötte időt feleségével, Dórival és kislányával, Kamillával, ahol kipihente a verseny fáradalmait. A pihenő után a séf ismét teljes erőbedobással fordult munkája felé, éttermének és a konyhaművészetnek szentelve minden figyelmét.

Rácz Jenő otthoni konyhája is lenyűgöző látványt nyújt. A videóból, amit a séf osztott meg, jól látszik, hogy milyen pazarul néz ki az otthoni konyha, ami szinte szóhoz sem jutatja az embert. Az új év ígéretes kezdetet jelent számára, ahol újra fókuszba kerülhet a kreativitás és a kulináris kiválóság.

1.5 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();