1800 kilométert utazott a nagy találkozóért, csúnya átverés lett a vége

Uncategorized Admin Friday 3rd May 2024

Fotó: River Blake / SWNS

River Blake, a 23 éves amerikai nő öt évnyi internetes kapcsolat után döntött úgy, hogy több mint 1800 kilométert utazik, hogy személyesen is találkozzon az online szerelmével. A Louisiana állambeli Lafayette-ből Dél-Dakotába, Rapid Citybe repült, ahol azonban kellemetlen meglepetés várt rá: a férfi, akivel évek óta beszélt, nem jelent meg a találkozón.

“Három-négy órán át csak fel-alá járkáltam a reptéren. Aztán rájöttem, hogy nem fog jönni, úgyhogy leléptem. Két éjszakára foglaltam szállást, és egy barátomon keresztül megismertem egy kedves srácot, aki megmutatta nekem a várost. Persze ez az egész még mindig nagyon fáj, de legalább a várost felfedezhettem” – mesélte Blake, aki a találkozó miatt anyagilag is jelentős kiadásokkal nézett szembe. A fiatal nő összesen 1290 dollárt (körülbelül 477 ezer forintot) költött az utazásra és a szállásra.

Az eset óta Blake nem beszélt a férfival, és eldöntötte, hogy soha többé nem is fog. Mostanra inkább saját karrierjére szeretne koncentrálni, és nem kívánja tovább energiáit hasonló csalódásokra pazarolni.

Forrás: NYPost

Hirdetés
9 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();