Retusálatlan kép került ki Kiszel Tündéről- Addig nézd, még le nem törlik!

Uncategorized Admin Friday 3rd May 2024

Kiszel Tünde, a magyar naptárdíva, a közösségi médián keresztül osztotta meg legutóbbi találkozóját két rajongójával, amely nem mindennapi módon történt. A rajongók a találkozóra egy színes tulipáncsokorral érkeztek, és dedikált naptárakat is átvehettek a celebtől Budapesten.

Hirdetés

Az esemény különlegessége, hogy a találkozóról készült képek a BeReal alkalmazáson keresztül kerültek megosztásra. Ez az applikáció, amelyet gyakran neveznek az “anti-Instagramnak”, arra ösztönzi felhasználóit, hogy minden nap valós időben osszanak meg képeket magukról és környezetükről. Az alkalmazás két percen belüli értesítése éppen akkor érkezett, amikor a rajongók Kiszel Tündével találkoztak.

Kiszel Tünde így írt az eseményről Instagramon: „Kedves Rajongóimnak már van 2024-es dedikált naptára! És ezt a gyönyörű tulipán csokrot is Tőlük kaptam! Köszönöm.” A képeken nem csak Kiszel Tünde és rajongói, hanem a celeb kutyája, Mimi is megjelenik, tovább színesítve a közös pillanatokat.

A BeReal alkalmazás használata érdekes fordulatot adott a találkozónak, hiszen az app filozófiája szerint a képek nem manipulálhatók, így a rajongók és Kiszel Tünde egy igazán őszinte és valósághű képet oszthattak meg az eseményről. Ez a találkozó így nem csak a közös időt, hanem a valóságos pillanatok megörökítését is jelentette.

Hirdetés
9.2 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();