Kiderült az igazság Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolatáról

Uncategorized Admin Friday 3rd May 2024

Fotó: TV2

A korábbi hírekkel ellentétben Kucsera Gábor és Tápai Szabina mégsem újították meg kapcsolatukat. A Best magazin értesülései szerint bár az elmúlt időszakban a két egykori élsportoló kapcsolatukon javított, és közeledtek egymáshoz, ez nem vezetett újbóli együttéléshez.

Hirdetés

Kucsera Gábor a “Palikék Világa by Manna” című műsorban beszélt arról, hogy a külön töltött idő alatt sokkal nyugodtabban és őszintébben tudnak kommunikálni, ami hozzájárult személyes fejlődésükhöz is. Tápai Szabina márciusban még sejtelmesen utalt arra, hogy kapcsolatuk megújulhat, de a legfrissebb nyilatkozatok szerint ez nem történt meg.

Mind Kucsera, mind Tápai kijelentette, hogy nem élnek együtt, és nem alkotnak újra egy párt. Kucsera Gábor kifejezetten cáfolta a békülésről szóló híreket, míg Tápai Szabina hozzátette, hogy a pletykák őt is meglepték. Mindazonáltal, a volt kézilabdázó elismerte, hogy gyermekeik édesapjával most jobb a viszonyuk, mint korábban.

Hirdetés

Hirdetés

Bár a család a gyerekek érdekében továbbra is közös háztartásban él, ez nem jelenti, hogy a pár kapcsolata ismét romantikus mederbe térne. A Best magazin úgy tudja, hogy bár a gyakorlati életvitelük nem változott drasztikusan, és a gyerekek továbbra is a megszokott környezetükben maradhatnak, Kucsera és Tápai személyes kapcsolata nem bontakozott ki újra.

2.1 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();