Ő Marics Peti új párja. Ledöbbentünk, hogy pont Ő az

Úgy tűnik, szintet lépett a Marics Peti kapcsolata Kovács Gyopárral. Legalábbis erről számoltak be a rajongók a ValMar tatabányai koncertje után.

Az utóbbi hetekben nagy volt a csend Marics Peti és új barátnője körül… Úgy tűnt, azoknak lesz igaza, akik szerint csak egy alaptalan pletyka volt a két híresség kapcsolata, azonban a ValMar tatabányai koncertjén erre rácáfoltak. A múltban többször volt rá példa, hogy Marics Peti és Valkusz Milán az aktuális barátnőjükkel érkeztek egy-egy fellépésre, ám miután Andi és Peti szakítottak, csak Petra maradt a közönség soraiban. Legalábbis eddig… Egy szemtanú ugyanis látni vélte Kovács Gyopárt is a vasárnapi koncerten.

Ha lehet hinni az informátornak, akkor bizony Peti és a 24 éves színésznő már a nyilvánosság előtt is vállalja a kapcsolatát, azaz egy újabb mérföldkőhöz érkezhettek. A kérdés csak az, hogy hivatalosan mikor erősítik meg a dolgot?

A tegnapi ValMar koncerten ott voltak a barátnők is. Marics Petivel Gyopár, Milóval a barátnője. A pletyka szerint Gyopár az Ütős ötös forgatása óta van a képben

Hirdetés

 – számolt be valaki a Redditen, bizonyíték hiányában azonban voltak, akik kételkedtek ebben az állításban. A poszt szerzője viszont biztos abban, amit látott.

– Milán anyukájával álltak egy ideig. Gyopáron egy farmerdzseki-szerűség volt – tette hozzá a szemtanú, aki szerint egyértelmű, hogy Peti és a színésznő egy párt alkotnak. Már csak azért is, mert annak idején Tóth Andi pont ugyanígy kísérte el a fellépésekre a ValMar frontemberét.

Tóth Andi helyét vette át Marics Peti új barátnője?

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy Gyopár átvehette elődje funkcióját, hiszen nem csak a fellépések alkalmával látható Marics mellett, de a videóklipekben is megkapta Tóth Andi szerepét. Sok rajongó emiatt a nemtetszését fejezte ki, mondván, hogy minden aktuális barátnőnek ez lesz majd a sorsa, azonban a ValMar frontemberét ez láthatóan nem érdekli. A „klipsorozatban” még feleségül is vette Gyopárt, amivel ténylegesen felborzolta a kedélyeket.

– Ebben a klipben Gyopár Andi szerepét vette át! Peti ezt a számot még neki írta. Tök ciki, hogy most meg a másik szerelme veszi át, ugyanazzal a szöveggel. Inkább idegen lánnyal kellett volna. Vagy Petinek az érzelmek ennyire nem számítanak? Akkor az nagy baj…  fogalmazott egy csalódott rajongó Peti fotója alatt, aki egyúttal egy kommentcunamit is beindított.

Hirdetés

Ez a dal Andiról szól, mégis az új barátnő szerepel a klipben. Érdekes…

– fakadt ki egy másik kommentelő.