Lagzi Lajcsi ismét Áram lopáson kapták?! – ITT A FRISS RÉSZLETEK!

Ki ne emlékezne rá – A 2017-ben született vádirat szerint összesen legalább 30 millió forint értékben lopott áramot, 4,7 millió forint értékben földgázt, 16 millió forint értékben pedig vezetékes vizet.

Az alagsorban gipszkarton-fallal burkolt rész, amely „az épület méretlen főelosztó szekrényét” fedte el, valamint megsérült földkábel, amelyet sziloplaszttal és buborékfóliával szigeteltek le, továbbá tüskés szorító nyomai a földkábeleken.

Mutatjuk a friss további részleteket!

Több napilap és – A közösségi médiában TikTok-on és egyéb felületeken ismét elindult a gyanú hogy Lagzi Lajcsi ismét lopja az áramot!

Hogy mivel magyarázzák ezt?

Lagzi Lajcsi hivatalos nevén Galambos Lajos nemrég szabadult és mivel jelenleg nincs rendes állása – ezért feltételezik a rajongók hogy TikTok-on hogy Lajcsi ismét ilyen módszerhez folyamodott!

Az ügyészség akkori tájékoztatása alapján a gyanúsítottak egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban olyan il*egá-lis bekötéseket építtettek ki, amelyek segítségével éveken át méretlenül használták az áram-, víz- és gázszolgáltatást, miközben a szabályosan felszerelt mérők óraállása alapján csak minimális összegű díjakat fizettek.

„A méretlen földkábel a körülbelül száz méterre lévő telephelyen található elosztószekrénybe csatlakozik, és ugyanonnan van ellátva az egész telephely méretlen villamos energiával. Az elosztószekrényből a szomszéd ingatlant is külön kábel táplálja.”