Hosszú Katinka megmutatta 7 hónapos kislányát- Így szurkol neki a medence széléről:

Uncategorized Admin Friday 3rd May 2024

A magyar úszósport egyik ikonja, Hosszú Katinka életében új fejezet kezdődött. A bajai származású sportoló tavaly augusztusban adott életet első gyermekének, Kamíliának, és jelenleg Spanyolországban, Lanzarote szigetén él családjával. Az úszónő nem csupán az olimpiára készül, hanem életének minden pillanatát igyekszik kihasználni szerettei társaságában.

Hosszú Katinka legutóbbi Instagram-bejegyzése különösen aranyos pillanatokat örökített meg: egyik fotón látható, ahogy edzés közben mosolyog kislányára, aki a medence széléről figyeli anyukája minden mozdulatát. “Ezúttal extra motivációt is kapott, hiszen kislánya is ott volt mellette, aki testközelből, a medence széléről szorított anyukájának, hogy a felkészülése minél jobban sikerüljön,” írja a bejegyzés.

További képek is színesítik Katinka közösségi médiáját, ahol férjével és kislányával együtt élvezik a sziget nyugalmát és szépségét. Egy másik felvételen a család együtt bámulja a tenger hullámait, míg egy másik képen Kamília egy delfinnel is látható, ami alátámasztja, mennyire élvezik a családtagok a szigeten töltött időt.

Hirdetés

Hosszú Katinka korábban nyilatkozott arról, hogy a családi környezet és a sziget adta lehetőségek segítik őt céljainak elérésében. Az úszónő a párizsi olimpiára készül, ahol ismét megmutathatja kivételes tehetségét és elszántságát. Az új családi szerepkörök mellett is példát mutat az erő, kitartás és a sport iránti szenvedély fontosságában.

6.5 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();