Rá se lehet ismerni: így néz ki most hatalmas fogyása után Király Viktor

Uncategorized Admin Friday 3rd May 2024

Király Viktor életében új fejezet kezdődött, miután sikerült leküzdenie a házassági válságot és újraegyesíteni családját. Az énekes, aki korábban magára hagyta egészségét és jólétét, most teljesen megváltozott. Az elmúlt hónapokban Király Viktor komolyan vette az edzéseket és az egészséges táplálkozást, amiben felesége, Király-Virág Anita is jelentős támogatást nyújtott neki.

Hirdetés

Anita elárulta, hogy bár segített férjének az étrendjének összeállításában, ez önmagában még nem volt elég a teljes változáshoz, ezért Viktor elkezdett rendszeresen edzeni is. A kemény munka gyümölcseit már látni is lehet: Király Viktor egy friss edzőtermi posztjában büszkén jelentette be, hogy egy hónap alatt tíz kilót fogyott.

A legújabb fotó, amit felesége osztott meg róla, igazán megdöbbentő. Rajta Viktor már csak árnyéka korábbi önmagának, és alig lehet ráismerni. Az énekes új megjelenése és friss energiája bizonyíték arra, hogy a kitartó munka és az elkötelezettség meghozza gyümölcsét. Az újrakezdés nem csak a családi életében, hanem a fizikai megjelenésében is láthatóvá vált.

e

6.3 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();