Tűzvész tombolt az Ázsia Expressz egyik helyszínén! Videón, milyen drámai volt a helyzet:

Uncategorized Admin Friday 3rd May 2024

Ördög Nóra és a stáb az Ázsia Expressz legújabb epizódjainak forgatása közben váratlan kihívásokkal nézett szembe a Fülöp-szigeteken. A tervezett forgatóhely egy hegyi falu volt Bayoo térségében, azonban a helyzetet egy hirtelen kialakult természeti katasztrófa alaposan felborította.

Hirdetés

Hirdetés

“A stáb és a versenyzők egy kis faluba látogattak volna, de egy váratlan erdőtűz felülírta a forgatókönyvünket” – számolt be a történtekről Ördög Nóra, a műsor közkedvelt műsorvezetője. A tűz következtében a falu környékén kövek és fák is az útra zuhantak, ami jelentősen megnehezítette a helyzetet.

Nóra a közösségi médiában így írt az eseményekről: “Ugyan el vagyok maradva egy kicsit a napjaink feldolgozásával, de most előreugrottam az időben egy ‘különkiadás’ erejéig. Ez most nem olyan, mint amilyen a többi szokott lenni, mint ahogy ez a napunk sem úgy telt, ahogyan egyébként normálisan telne… Erdőtűz miatt kellett módosítani a verseny menetén.”

Szerencsére a műsorvezető megnyugtatott mindenkit, hogy a helyzet ellenére mindenki biztonságban van. “Szerencsére mindenki jól van. Annak a kis falunak a lakói is, ahol forgattunk volna,” tette hozzá Ördög Nóra.

Hirdetés

5.4 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();