Tóth Gabi bevallotta, hogy nagyot hibázott: utólag döbbent rá a kegyetlen igazságra

Tóth Gabi, az ismert magyar énekesnő, szokatlanul mélyen kitárulkozott legutóbbi közösségi média bejegyzésében, ahol részletesen beszámolt az elmúlt években átélt személyes kihívásairól és a belső változásokról, amelyek végül saját magához vezették vissza.

Gabi elárulta, hogy korábban gyakran felruházta szerelmi és baráti kapcsolatait olyan tulajdonságokkal, amelyeket a másik fél valójában nem is birtokolt: “Életem nagy részében felruháztam embereket, mind szerelmi mind baráti kapcsolatokat olyan tulajdonságokkal, adottságokkal, amelyekkel valójában nem rendelkeztek, és aztán később ezeket vártam el tőlük.”

Az énekesnő hozzátette, hogy ezek a vágyképek csak illúziók voltak, amiket ő maga teremtett, és később rájött, hogy ezek a hibák az ő sajátjai voltak, nem másoké.

A fordulópont akkor következett be, amikor Tóth Gabi visszatalált a népzene világához. Az énekesnő szerint ez az út vezette el az önazonosság felismeréséhez: “Amikor visszataláltam a népzenéhez, az önazonosság felé vezető útra léptem.” Gabi elmondása szerint sokan nem értették, hogy miért váltott irányt, de számára a népzene volt az, ami segített tisztán látni a kapcsolatait is.

Hirdetés

Az énekesnő úgy érzi, most már nem a szerelem, hanem a mélyebb érzelmi összeköttetés a fontos: “Nem arról volt szó, hogy minden áron akarok egy új szerelmet. Egy közös lélegzésre vágytam, egy ikerlángra, aki velem ég, aki a társam lesz a nehézségek között is.”

Tóth Gabi azt is megosztotta, hogy megtalálta azt a személyt, akiben nem kell többé semmit belelátnia, és ezáltal egy mélyebb kapcsolatot tud kialakítani: “Ahogy én visszataláltam önmagamhoz, úgy találtam meg őt, akibe már nem akarok semmit belelátni.” Az énekesnő háláját fejezte ki Máté és annak családja iránt is, akik mellett teljességet érez, külön kiemelve Anikó és Imre támogatását, akik sosem kérdőjelezték meg a kapcsolatukat.

e