Schumacher Vanda megtörte a csendet! Elárulta, miből éli fényűző életét… – VIDEÓ

Schumacher Vanda rajongói, ha a színésznő közösségi oldalait követik, akkor láthatják, hogy egyik pillanatban Hawaii-ról posztol, a másik nap Dubajban pihen, majd egy héten belül az egyik elit londoni étteremből jelentkezik be.A BeleValó műsorvezetője, az egykori Éjjel-Nappal Budapest színésznője fényűzően éli életét, rajongói pedig csodálva figyelik a limuzinokat, a pezsgős vacsorákat és a felhőkarcolók tetőtéri panorámáját. Schumacher Vanda a Borsnak most elárulta, miből tudja mindezt megteremteni magának.

„Amikor a Bitcoin elérte az all-time high-t, akkor is kiírtam, hogy csak egy nagyon egyszerű matekkal, hogy megkérdezzük, hogy „miből,” akkor elmondom, hogy tavaly márciusban, 15 ezernél vettem tetemes mennyiségű Bitcoint, csak abból az egyből, még ha nem is kereskedtem és mondjuk nem a legmagasabbon, de 63 ezer dollárnál szálltam ki…”

-kezdte Vanda, aki nemcsak tétlenkedik, hanem ő pénzt keresni jár a férfiakkal teli üzleti világba. A híresség hozzátette: mindig jó időben kell jó helyre fektetni a pénzt.