Miért nem nősült meg soha Bochkor Gábor? Ez lehet az oka

.
Sztárok Admin Monday 20th May 2024

Azt mondják róla, mióta megőszült, sármosabb, mint valaha. A műsorvezetővel sok minden történt az elmúlt években, az egyik legnagyobb magánéleti változás volt, hogy hat évvel ezelőtt, 12 év után szakított lánya édesanyjával. Azóta voltak párkapcsolatai, de olyan nő még nem jött eddig az életében, akit szívesen bemutatott volna a nagy nyilvánosság előtt. Hivatását még mindig szenvedélyesen csinálja, tele van energiával reggelente, de azt mondják, a személyisége változott az elmúlt években. Az egykor nagy nőcsábász hírében álló műsorvezető lenyugodott, nagyon pozitív és kiegyensúlyozottnak, boldognak tűnik még akkor is, ha éppen szingli.

Az életét nyomon követő rajongók pedig arra is kíváncsiak, vajon ki tudja meghódítani a szívét? Bocsi többször hangoztatta a Retro rádióban, hogy a túlsúlyos nők nem az esetei. Régebben arra is válaszolt egyszer nekünk, mi, az, amit először megnézel egy nőn. – Az arcát. Nyilván, ha nagyon megdobott dekoltázzsal érkezik, a férfi szeme oda vonzódik, de engem egy tekintet, igényes külső tud megfogni.

Még ő is megállapodhat

Gábor, egy igazi Kos férfi, akire jellemző, hogy tüzes, magabiztos, akaratos. Szenvedélyes, nagylelkű, és van benne valami, ami ellenállhatatlanná teszi. A sztárvilágban mostanában elképesztő, amit művelnek a férfiak. Vitray Tamás 92 évesen nősült meg, Koncz Gábor 85 évesen. Még az is lehet, hogy Bocsi is megállapodik egyszer. A korát meghazudtolva remekül néz ki.

Hirdetés
1.2 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();