Alekosz a Görög Hős megmutatta álomszép kedvesét! Itt a szerelmes közös fotó a gyönyörű hölggyel!Most mindenki elájult a fotó láttán.

Megmutatta Új Barátnőjét: A Görög Hős Titokzatos Párja

Alekosz, a görög származású izomceleb, aki korábban több magyar médiafigyelmet is kapott színes párkapcsolati élete révén, most újra a reflektorfényben. Hosszú egyedülállóság után Alekosz újra rátalált a szerelemre, és ezt nem is tartja tovább titokban.[ ]

A korábbi években Alekosz többször is jegyben járt, azonban hosszabb ideje már mint egyedülálló ismert. Az izomceleb, aki a „Hal a tortán” című műsorban szerzett népszerűséget, sosem rejtette véka alá, hogy az érdeklődő hölgyek gyakran látogatják érdi otthonát, ám ezek a találkozók soha nem jelentettek komoly kapcsolatot, „csupán” alkalmi viszonyokat.

Az új fejlemények azonban másról árulkodnak. Alekosz a közösségi médián keresztül mutatta be új kedvesét, egy titokzatos és lenyűgöző barnahajú hölgyet, aki valósággal démoni bombázónak tűnik a vele készült paparazzifotókon. A fotó mellé fűzött kommentárja, „Tulajdonos: Nagy Alekosz,” sejteti, hogy ezúttal Alekosz komolyabban veszi a kapcsolatot, mint az előzőeket.

Hirdetés

Ez a lépés meglepetést okozott rajongóinak és követőinek, akik kíváncsian várják a további részleteket a görög hős magánéletéből. Az, hogy Alekosz úgy döntött, nyilvánosan vállalja kapcsolatát, arra utal, hogy talán ezúttal tényleg komolyabb érzelmekről van szó.