Magyar Péter elszólta magát: most derült ki, mit akar valójában

Magyar Péter a szombati bejegyzésében elszólta magát. Szerencsére korábban olvasónknak már feltűnt, ami mostanra bizonyossá vált. Szándékosan hátráltatja, hogy komolyabb szervezet alakuljon ki a Fidesszel szemben a saját kezdeményezéséből.Ez elsőre furcsának tűnhet, de megmutatjuk, miből derül ki mindez. Magyar Péter az alábbi bejegyzést tette ma közzé. (A lényeget pirossal kiemeltük.)

Korábban az Ellenszél olvasója szeretett volna jelentkezni a tüntetés megszervezése kapcsán önkéntesnek Magyarnál. Ő azonban nem válaszolt neki, sőt, meg sem nézte az üzenetet, amit küldött. Mivel mi már tudtunk arról, hogy Magyar Péter nem válaszol a levelekre, sőt, nem is nézi meg őket, a mai kiírása után megkerestük az olvasónkat, hogy mi a helyzet a levéllel. Ő az alábbi fotót küldte nekünk:

Pirossal itt is kiemeltük a lényeget. 4 napja még csak el sem olvasta az üzenetet Magyar Péter. A múltkori cikkünkhöz azt kommentálta, hogy a rengeteg levélből nem tudott mindegyikre válaszolni. Tegyük fel, hogy ezt elhisszük. Miért is ne hinnénk el egy NER-ből ejtőernyőzött, önjelölt politikai hős állítását?

Hirdetés

De ha így van, akkor:

Miért nem indít olyan oldalt, ahol a segítői rendszerezhetik a beérkező leveleket? Egy pártszervezésbe vágó politikus azt mondja, hogy a személyes profiljain kommunikál továbbra is, holott most kellene szerveződnie. Nem lesz a pártnak oldala, csak ő látja az üzeneteket. Izolálja, elkülöníti a tenni akarókat egymástól. Magyar Péternek nem érdeke, hogy a követői csapatba szerveződjenek, politikai csoportot alkossanak, és esetleg megismerjék egymást, mert neki más a feladata. Elhalászni szavazókat az ellenzéktől, de nem hagyni, hogy a pártja túlnőjön a fején, mert az már gazdáját, Orbánt veszélyeztetné. Ezért nem nyitja meg 4 napja a levelet, ezért ragaszkodik mégis hozzá, hogy csak oda küldjék a megkereséseket. Aki azt mondja, hogy Magyar Péter tüntetésén fideszesek voltak, az nézze meg, ahogyan a közönség Nagy Ervint fogadta. A kormánykritikus oldalról akar elmarni százalékokat, hogy felaprózza az ellenzéket. Nem véletlen, hogy kijelentette: a Fidesszel összefogna, Gyurcsány Ferenccel soha.

Erről szól Magyar Péter küldetése, ő M(z)P.

Forrás

Hirdetés