Molnár Anikó elárulta, mire költi képeivel keresett milliós vagyonát – Videó

Sztori Admin Wednesday 8th May 2024

Molnár Anikó, az OnlyFans platformon erotikus tartalmakat megosztó pornómodell, nyíltan beszélt arról, hogyan fordítja anyagi jólétét a saját életminőségének javítására. Az egykori valóságshow-sztár, aki már több mint egy éve aktív a platformon, jelentős bevételre tett szert meztelen fotóival és videóival, amelyekkel havi akár 5 millió forintot is megkeres.

Anikó a Mokka műsorában elárulta, hogy a pornómodellkedésből származó jövedelme lehetővé teszi számára, hogy gazdagabban éljen, mint korábban. Elmondása szerint nem ingatlanvásárlásra törekszik, mivel nincs örökös, aki számára hagyná vagyonát. Ehelyett az élet apró örömeire, élmények gyűjtésére szeretne koncentrálni.

“Sokkal jobban élek, mint egy évvel ezelőttig. Könnyebben is keresem meg a pénzt, meg többet is. Viszont én már nem szeretnék ingatlanokat vásárolni, mert minek… Nincsen örökösöm, nem is lesz már. Nem szeretnék felhalmozni semmit, hanem élményeket szeretnék gyűjteni. Arra szeretném elkölteni, hogy ahol most élek, az szebb legyen. Tegnap vettem egy autót, egy álomautót. Szeretnék utazni, egy olaszországi körutat kocsival, ilyen álmaim vannak” – mondta Anikó, aki egyben beismeri, hogy a sok munka miatt kevesebb ideje maradt az edzésekre, ami 10 kilogrammos súlygyarapodáshoz vezetett.

Molnár Anikó története rámutat arra, hogy az online tartalomgyártás és -megosztás új lehetőségeket nyit meg az emberek számára, hogy anyagi jólétüket saját elgondolásaik szerint alakíthassák. Ugyanakkor szembesülünk azzal is, hogy a digitális világban elért sikernek ára van, amely nem csak a közösségi megítélésben, hanem a személyes életben és az egészségben is megmutatkozhat. Anikó esete azt is jelzi, hogy a modern kor emberi vágyainak és törekvéseinek kielégítése egyre inkább a digitális tér felé tolódik.

8.5 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();