Most érkezett a rossz hír Gáspár Evelinről

Számos celebbel történt már meg, hogy internetes csalók visszaéltek a nevükkel és érdekesebbnél érdekesebb üzenetekkel bombázták azok követőit. Habár ezek az esetek kellemetlenek voltak, nagyon ritkán okoztak komoly problémát.

Nemrég azonban Gáspár Evelint alattomosabb csalók személték ki maguknak. Követőitől értesült arról, hogy egy olyan reklámvideó kering a közösségi platformokon, amin ő szerepel, méghozzá egy különleges súlyleadó módszert népszerűsítve.

A csalók minden bizonnyal kaptak az alkalmon, mikor látták, hogy Evelin jó pár kilótól megszabadult az elmúlt hónapokban és felhasználták arcát a saját terveikhez. Mielőtt még bárki hinni a keringő videóknak, Evelin megerősítette, hogy sportosabb alakja mögött nincs más, mint kemény diéta és heti többszöri edzés.

Hirdetés

Ez engem nagyon felháborít. Én nem szeretném semmi olyan dologhoz adni a nevemet, ami más egészségét károsíthatja” – nyilatkozta az ügy kapcsán.

Az eset azonban más sztárokat is felháborított. Először Tóth Gabi emelte fel a hangját az efféle csalások ellen. Meglehetősen jogosan, hiszen korábban megtörtént, hogy az ő nevével is hasonlóképpen éltek vissza.

Ugyanebben a cipőben jár Pápai Joci is, aki megelégelte az ilyen eseteket és egy videóban hívta fel rajongói figyelmét a helyzet komolyságára.

Hirdetés

Via