Elviselhetetlen a fájdalma a megvakított kemecsei édesanyának, újra gyászol

.
Sztori Admin Sunday 19th May 2024

Egy hét alatt vesztette el mindkét nagymamáját a volt párja által megvakított kemecsei édesanya. Lakatos Gabriella vigasztalhatatlan.

Egy hét alatt veszítette el mindkét nagymamáját a volt párja által megvakított Lakatos Gabriella. A múlt héten arról számoltunk be, hogy egy gyors lefolyású betegség magával ragadta az apai nagyszülőt. Mikor ez bekövetkezett, szintén kórházban ápolták a fiatal lány másik nagymamáját is. A család vigasztalhatatlan.

Mama maga volt a jóság. Mindenki idősek, fiatalok, kicsik is Maminak hívták. Nagyon mély szegénységben nevelkedett a sok testvérével

 – mondta a Borsnak Róbert, Gabriella bátyja, és hozzátette, hogy az idős asszony sosem tudta feldolgozni élete legnagyobb tragédiáját, amikor az egyik gyermeke néhány hónapos korában meghalt.

Hirdetés

– Ő tanított meg imádkozni, csendességben keresni az Istent. Egész élete betegséggel, szenvedéssel telt. Nem is tudom, honnan merítette az erejét. Bárkivel szembement értünk, ha kellett a saját szüleinkkel is. Megtanított minket az életre és arra, hogy a család mindennél fontosabb – emlékezett vissza Róbert.

A szeretett nagyszülő egy hónappal ezelőtt nagyon rossz állapotban feküdt a kórházban. Kétszer került az intenzív osztályra, az egyik alkalommal kómába esett. Lemondtak róla az orvosok, de megkentem szent olajjal és imádkoztam érte. Másnap felébredt a kómából. Még lelélegeztetőgépen volt, de az állapota rohamosan javult, amit a kezelőorvosa csodaként élt meg – jelentette ki Róbert.

Lakatos Gabriella
Kemecse
megvakított
Robi
 

A nagyszülő azt tervezte, ha kiengedik, Gabriellához költözik, ám szombat hajnalban leállt a szíve. A megvakított lány és szerettei hisznek a feltámadásban, és biztosak benne, hogy mindkét elhunytjukkal találkoznak még.

Mint azt a Bors megírta, Lakatos Gabriellát azok után támadta meg Gy. Attila, hogy a lány nem volt hajlandó visszavonni az elrablásáért tett feljelentést, és nem is kívánt visszamenni a férfihoz. A bűnöző a lányt brutálisan megverte, majd minkét szemét puszta kézzel kinyomta.

Hirdetés

forrás

7.2 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();