Elrabolták és meg akarták ölni a TV2 sztárját

A Power of Love-ban szerelmet kereső Imre rémisztő perceket élt át háborús tudósítóként.

A félig szír származású, 38 éves, politikai karrierre vágyó Imre a SuperTV2 párkereső műsorában keresi a párját. Állítása szerint eddig azért nem volt tartós kapcsolata, mert a gazdasági birodalma építése és a nagy céljai megvalósítása közben valahogy szétforgácsolódik és túlhajszolja magát.

FORRÁS: INSTAGRAM

Imre egy rendkívül magabiztos típusnak tűnik, azt viszont eddig csak a hozzá legközelebb állók tudták, miken ment keresztül, amikor 2011 környékén véres háború zajlott édesapja szülőhazájában, Szíriában.

Ő akkoriban Franciaországban élt, de amikor a fülébe jutott, milyen borzalmak zajlanak a Közel-Keleten található országban, minden megváltozott – írja a Ripost.

Hirdetés

„Akkor még Párizsban voltam felszolgáló, tanultam a francia nyelvet, meg ott jelentkeztem politikatudomány szakra a Sorbonne-ra.Amikor meghallottam, hogy a családom és édesapám városa is érintett ebben a felkelésben, akkor összepakoltam, magam mögött hagytam a munkámat és a tanulmányomat, és kimentem Szíriába csatlakozni a felkeléshez és közvetíteni az eseményeket

– kezdte a történetet Imre, aki háborús haditudósítóként többször is került veszélyes helyzetbe.