Szomorú hírek érkeztek Schumacher feleségéről

Hamarosan betölti a tízedik évét az a nap, amikor a Forma-1 világát megrázó hír érkezett: Michael Schumacher, a sportág legendája, súlyos síbalesetet szenvedett. A családóta hermetikusan elzárta magát a külvilágtól, minimális információt adva a versenyző állapotáról, így minden, ami a sztárról a nagyközönséghez eljut, csupán feltételezés és találgatás.

A hét világbajnokságot nyert versenyző felesége, Corinna Schumacher azóta gyakorlatilag teljesen elzárkózott a világ elől. Nem csak az információmegosztásban, hanem a mindennapi életben is: nem jár közösségi eseményekre, rendezvényekre, a baleset óta magánéletét egyfajta önkéntes fogolyként éli.

“Az évek során több szabályt is felállított Corinna. Nagyon régről ismerem őt, még a Michaellel kötött házassága előttről,” nyilatkozott egy anonim forrás. “Amikor a baleset után megpróbáltam felkeresni őket, ő nemet mondott. Teljes joggal, hiszen rengetegen szerették volna látni Michaelt. Csak Jean Todttal, az egykori Ferrari-csapatfőnökkel tettek kivételt, ő az egyetlen, akit közelébe engednek.”

De még ennél is nagyobb titok övezi Schumacher jelenlegi állapotát. Todt, aki a baleset óta folyamatosan támogatja a családot, sem közölhet semmit a nyilvánossággal.

“Nem jár bulikra, rendezvényekre, úgy él, mint egy fogoly. Mindenki Michaelről kérdezné őt, amire egyáltalán nincs szüksége. De a teljes elzárkózás hosszú távon sem jó megoldás. Az embernek szüksége van arra, hogy ki tudja beszélni a problémáit, különösen egy ilyen tragédia után,” fogalmazott a forrás. “Ráadásul, ha időnként konkrét tényekről tájékoztatnák a sajtót, a “tudásvágy” is csökkenne.”

Az érthető, hogy Corinna Schumacher nem kívánja kitárni magánéletüket a nagyközönség számára, mert az nem tartozik senkire. Azonban az a titkolózás, amivel életüket körbeöleli, csak még inkább felkelti az emberek kíváncsiságát a sportoló valós állapotával kapcsolatban.

forrás