Nagy balhé volt! Az utcán veszett össze L.L Junior és Körtvélyessy Kinga

A jelek szerint a válófélben lévő házaspár kapcsolata már szinte menthetetlenül elmérgesedett. A minap a nyílt utcán, az arra járók füle hallatára vesztek össze.

Nem újdonság, hogy L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga is vehemens természet és mint ilyenek, képtelenek magukban tartani az érzelmeiket. Erről megbizonyosodhattunk a májusi válóperes tárgyalásuk alkalmával is, amikor a bírónak emelt hangon kellett rendet tennie az ülésen, miután a felek ott is egymásnak feszültek.

L.L. Junior épp megérkezik az ügyvédje társaságában a válóperére. A kényszeredett mosoly Körtvélyessy Kingának szól, aki már a folyosón várta a tárgyalást Fotó: Máté Krisztián

Az említett ülésen ahol a gyermekelhelyezésről kellett dönteni, úgy rendelkezett a bíróság, hogy Junior számára kapcsolattartást biztosít, így közös kislányuk, Lili életében mindkét szülő szerepet játszik. Szeptemberben azonban új tárgyalás jön, melynek során valamelyik szülő megkapja majd a felügyeleti jogot. Ezért most óriási harc kezdődött a szülők között… Ha így folytatják, az épp széthulló családnak nagyon nehéz nyara lesz.

Megbízható forrásból származó információink szerint ugyanis Juniorék nyilvánosan balhéztak az utcán …

Hirdetés

forrás:borsonline