SZABÓ DÁNIEL CSALÁDJA HALT MEG NAGYKANIZSAI TRAGÉDIÁBAN

Segítséget kérnek a rendőrök a tragikus nagykanizsai balesetben árván maradt 5 éves kisfiú és egy fiatal járőr sorsának összefonódásának történetében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Facebookon arra kér mindenkit, aki tud, segítsen rendőrkollégájuknak, aki a szombati balesetben elveszítette édesanyját és nővérét.

Szabó Dániel r. őrmester a Nagykanizsai Rendőrkapitányság 25 éves járőre nemcsak, hogy egyik pillanatról a másikra vesztette el szeretett családtagjait, de máris hatalmas feladat vár rá, hiszen nővére egyedül nevelte öt éves kisfiát, és ez után a szörnyű tragédia után Dani azt tervezi, hogy magához veszi és felneveli unokaöccsét, Bencét

– olvasható a bejegyzésben.

Hirdetés

Dani édesanyja és nővére a 7-es főúton tartottak hazafelé, amikor egy kereszteződésben összeütköztek egy autóval. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a két felnőtt nem élte túl a balesetet, a gyermekülésben utazó kicsit viszont szerencsére sértetlenül emelték ki az autóból. A gyámhatóság azóta döntést hozott, ideiglenesen már Daninál helyezte el Bencét, akire a gyász árnyékában ez a feladat hatalmas anyagi terhet ró. 

Kollégánk és családja eddig is nehéz anyagi körülmények között élt, az elkövetkezendő időszak pedig még nehezebb lesz számukra. Arra szeretnénk kérni benneteket, hogy ha lehetőségetek engedi, bármekkorra összeggel is, segítsetek könnyíteni a gyászoló család terhein!

– tették hozzá.