Botrány az Ázsia Expressz miatt! Krauszék teljesen kiakadtak, nem is úgy zajlott a finálé, ahogy azt a nézők látták – ÍME az igazság…EBBŐL még baj lesz

Úgy tűnik, nem pont úgy zajlott az Ázsia Expressz fináléja, ahogy azt a tévénézők láthatták. Az idei évadot Sáfrány Emese és Béres Anett nyerte, míg Krausz Gábor és Mikes Anna a második helyen végeztek. Bár ez a tévében nem látszott, a sztárséf állítólag teljesen kiborult, majd a táncosnővel együtt elsiettek a helyszínről.Múlt pénteken véget ért az Ázsia Expressz idei évada, ahonnan végül Sáfrány Emese és Béres Anett térhetett haza nyertesként. Krausz Gábor és Mikes Anna végeztek a második helyen. Bár ez a tévében nem látszott, a Story információi szerint az eredményhirdetés után a sztárséf teljesen kiborult, indulatos lett, válogatott szitkozódások hagyták el a száját.

Mivel Mikes Anna sem tudta megnyugtatni a kedvesét, szabályosan megfagyott a levegő a befutó helyszínén. Senki nem tudta kezelni a kialakult helyzetet. Krausz Gábor az Ázsia kísérőműsorában szintén utalt a történtekre. A stábnak és a top 3-nak szerveztek egy búcsúbulit, a sztárséf és kedvese azonban nem vettek részt rajta / Fotó: TV2

A stábbulit is kihagyták

„A döntő után elöntöttek az érzelmek, és káromkodtam is rendesen, de az nyilván nem nektek és a győzelmeteknek szólt. Ezúton szeretnék gratulálni, mert ez ott akkor elmaradt. Kőkemények voltatok” – mondta a sztárséf.

A Story azt is megtudta, hogy a második helyen végzett páros az eredményhirdetés után sietve távozott. Később bulit tartottak a stáb, illetve az utolsó három páros – Juniorék, Krauszék és Anették – számára, hogy megünnepeljék a hosszú és kimerítő forgatás végét, ám ezen nem vett részt a második helyezett páros.

Forrás