Borzalmas fotók érkeztek a dunántúli horrorbaleset helyszínéről

úlyos fotók készültek a Zala vármegyei horrorbaleset helyszínén.

Mint arról beszámoltunk, tizennyolc sérültje van az Alsónemesapátinál szombat éjszaka történt balesetnek, amelyben a 76-os főúton egy személyautó és egy autóbusz frontálisan ütközött.

Közlekedési baleset történt 2024. október 12-én 21 óra 30 perc körül a 76-os számú főút 47-es kilométerszelvényében, az Alsónemesapáti elágazónál. – A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat a rendőrök kerülőutakra terelik – írta tegnap késő este a police.hu.

Lapinformációk szerint mintegy 50 fő utazott a Volánbusz járművén. Egy személyautó előzte a sort az Alsónemesapáti melletti hosszú egyenesben, amikor frontálisan ütközött a busszal – írja az Autószektor, amely sokkoló képeket is közölt a balesetről:

Hirdetés

-Tizennyolc sérültje van az Alsónemesapátinál szombat éjszaka történt balesetnek – tájékoztatta a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap reggel az MTI-t. Sznopek Veronika elmondta: egy személyautó kocsisort előzött a település közelében, de a manővert nem tudta befejezni, és frotálisan összeütközött a szemben szabályosan közlekedő autóbusszal.

A buszon utazó húsz ember közül 16-an sérültek meg, közülük egy ember súlyosan, míg a személyautóban utazó két embert is kórházba szállították, annak sofőrjét ugyancsak súlyos sérülésekkel.

Hirdetés