Felfoghatatlan dráma! Sajnos most már biztos, ő az a kétgyermekes édesanya, akit halálra gázolt a vonat… EZ történt pontosan


Az 54 éves, kétgyermekes édesanya a kutyájukat vitte sétálni, de már sosem tér haza a szeretteihez.

Tragikus balesetben vesztette életét egy 54 éves angol családanya a nyugat-lancashire-i Parboldban. Jan Mullen egy áprilisi este indult el a Fred nevű kutyájával sétálni, ám végül sohasem tért haza. A nő a hírek szerint a gyalogátkelőhelyen próbált meg átkelni a vasúti síneken, amikor egy éppen érkező vonat halálra gázolta: a mozdonyvezető hiába fékezett, nem tudta elkerülni az ütközést.

A mentők azonnal a helyszínre siettek, de már semmit sem tehettek az asszonyért, aki két lánygyermek édesanyja volt. A prestoni halottkém nemrég arra a megállapításra jutott, nincs semmilyen bizonyíték arra, hogy Jan Mullen szándékosan akart volna véget vetni az életének, így a halálesetet tragikus balesetnek minősítették. Ugyanígy vélekedett az áldozat férje, dr. Daryl Mullen is: a férfi nem sokkal a nő halála után azt írta a közösségi médiában, hogy a balesetet valószínűleg Jan rossz látása és a pánik okozhatta, miután séta közben szem elől tévesztette a kutyájukat.

Kép

Jan Mullen halála mélységesen megrázta a családját és ismerőseit: a nő egykori iskolatársai közül számtalan ember emlékezett meg róla a közösségi médiában.

Sok éve nem láttam Jant, de szeretettel emlékszem vissza az iskolás napjainkra, Jan laza jellemére és kedvességére
– írta az egyik régi ismerős a Daily Mail beszámolója szerint.

Forrás