Tóth Gabi rémálma valóra vált! Nem találjuk a szavakat…!

Nem volt könnyű dolga az Tóth Gabinak! Lelkileg nagyon megviselte!

Tóth Gabi rendkívül erős személyiség így egója nehezen tudja ezt feldolgozni!

Hirtelen nagyon megalázó volt számára!

Mutatjuk a részleteket!

Tóth Gabi a veszélyzónába került a Sztárban Sztár All Stars ötödik adásában, ahol az Eurovízió-győztes Loreen bőrébe kellett bújnia. Végül a közönség szavazatainak köszönhetően sikerült elkerülnie a kiesést, amit később közösségi oldalán hálált meg rajongóinak. Gabi a posztjában arról is beszámolt, hogy nem volt könnyű dolga, mivel többek között technikai nehézségekkel is meg kellett küzdenie a színpadon.

Loreen egy fantasztikus énekesnő, viszont nincs túl sok levehető karakter a hangjában, amihez igazítani tudtam volna a sajátomat… Mozdulatokat, mimikákat, érzéseket igyekeztem emiatt a legjobban leszedni, mert az énekhangjában nem igazán vannak karakteres hangszínek! Gyönyörű és erős hangja van – árulta el az Instagram-oldalán az énekesnő, majd ezt követően kitért arra, milyen technikai problémával kellett megküzdenie.

– Sok olyan dologgal kellett megbirkóznom technikailag is, amivel a színpadon szembesültem, szóval nagyon gyorsan kellett megoldanom a majdnem megoldhatatlant… Mivel fejmikrofonban énekeltem, nem számoltam azzal, hogy az jobban bevesz minden külső zajt és hangot, így a színpadon a fülemben a saját énekhangomon kívül csak az embereket és a tapsot hallottam, a zenei alapot mondhatni semennyire… Ebből is tanulok, mert amikor beállítjuk a mikrofont a próbán, akkor üres a stúdió és csend van… Én ahhoz a csendhez igazítottam a fülembe a zenét és mindent…

Aztán amikor élesbe kiálltam, akkor annyira kevés zenét kértem a próbákon a fülembe, hogy semmit nem hallottam! – tette hozzá Gabi

Azt gondolom, hogy minden énekes rémálma egy élő műsorban egy ilyen szituáció és így is sikerült elénekelnem ezt a nagyon nehéz egyveleget! Tanultam ebből is és hálás vagyok annak a sok évnek, amit színpadon töltöttem, mert lett egy olyan rutinom, hogy pánik helyett egy ilyen helyzetet a lehető legnagyobb “pókerarccal” csináljam végig, amiből a kedves nézők max annyit vehettek észre, hogy a “saját hangomon énekelek”– írta a posztjában az énekesnő.