14 éves fiút találtak a csomagautomatába bezárva!

A 14 éves tinédzser egy 45 x 77 x 61 centiméteres helyre zsúfolta be magát, majd a haverok jó ötletnek találták, ha rácsukják az ajtót.

„Mekkora poén lesz ebből” – gondolták a vele egykorú társai, akik rácsukták az ajtót. A barátjukat azonban nem tudták maguktól kimenteni!

Mutatjuk a részleteket!

A mulatság azonban nem tartott pár másodpercnél tovább, a 13 és 14 éves két fiú ugyanis hamar rájött, hogy nem tudják kinyitni a csomagautomatát ahova barátjukat zárták be, vagyis a barátjuk bent ragadt. A tinik kétségbeesésükben először elkezdtek dörömbölni az ajtón, majd kérték barátjukat, hogy lábával nyomja azt, de minden próbálkozás esélytelennek bizonyult. Miután a feszítés is hiábavalónak tűnt, így a „vicces” fiúknak nem volt más választása, mint tárcsázni a segélyhívószámot.

Időközben kisebb tömeg gyűlt össze az automata körül, de senkinek nem sikerült a halálra rémült fiút kiszedni. A 150 cm-es srácot végül a tűzoltók szabadították ki egy hidraulikus feszítő- és vágóeszközzel. Egyelőre nem tudni, hogy az ökörködés mekkora anyagikárt okozott a DHL-nek, mint ahogy azt sem tudni, hogy ki fogja megtéríteni majd azt.