Gáspár Bea 70 milliós autót kapott Győzitől! – Mutatjuk milyet!

A Gáspár család ezúttal sem aprózták el az ünneplést, Győző igazi exkluzív luxuspartival lepte meg a feleségét Beát! Annak ötvenedik születésnapja alkalmából.

A bulin egy igazi világsztár is fellépett: a 90-es évek egyik legnépszerűbb előadója, a No Mercy énekese, Marty Cintron, aki több mint 6 millió forintnyi dollárért vállalta a privát koncertet BEÁNAK!

Mutatjuk az izgalmas részleteket!

Győző január óta titokban szervezte a meglepetéseket, és a legnagyobb diszkrécióval készítette elő a partit.

A Városliget Caféban vasárnap este tartott eseményre több mint ötven vendég érkezett, hogy együtt ünnepeljék Bea asszony ötvenedik születésnapját.

70 millió forintot érő Bentley Continental GT kapott ajándékba Bea asszony! Mutatjuk mit tud!

4.0 V8-as turbómotorra épülő plug-in hibrid hajtáslánc! A belső égésű komponens 600, a váltóházba integrált villanymotor 190 lóerős, a rendszerteljesítmény 782 lóerő, a kombinált nyomatéki csúcs 1000 Nm.

A 400 V-os akkumulátor bruttó kapacitása 25,9 kWh, a nettó ennek kb. a 85%-a. A kedvező tömegeloszlás érdekében nem középre, hanem a hátsó tengely mögé építették be az akkut. Legfeljebb 140 km/óráig, a gázpedált háromnegyedénél jobban nem lenyomva tisztán elektromos üzemben is lehet közlekedni az autóval, az elektromos hatótávolság akár 81 km. – Írja vezzes(pont)hu