Durva, de EZZEL vádolja volt feleségét L.L. Junior – Óriási botrány


LL Junior kiakadt: csaknem két hete nem láthatta a kislányát, Lilikét, és most közösségi oldalán kéri rajongóit, hogy segítsenek. Ahogy fogalmazott, segítsenek észhez téríteni a volt feleségét, Körtvélyessy Kingát, aki -Junior szerint – kislánya eltiltásával áll most bosszút rajta.

„Valaki szóljon már a Kingának, hogy azzal, hogy nem engedi már 11. napja látni a kislányomat, nem csak nekem árt. Neki és a testvérének is… Olcsó és lélekgyilkoló megoldás. És Istenem, valaki vegye már fel dolgozni!”

– kezdte hosszú posztját L.L. Junior.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga viharos szerelme 2018-ban kezdődött. Az első viharok után 2019-ben házasodtak össze Dominikán, majd 2020-ban megszületett tündéri kislányuk.

Hirdetés

Két évvel ezelőtt mégis a válás mellett döntött, ami a házasságuknál is hangosabb volt, és most, két év elteltével megint elszabadultak az indulatok.

Junior azt is nehezményezi, hogy az exe nem dolgozik, és ez így nagyon sokba kerül… Közben róla meg azt pletykálják, hogy egy társkereső appon vadássza a szerelmet. Íme, Junior válaszai.