Máris új párja van Galambos Boglárkának Csipak Péter milliárdos után?! Végre megmutatta új, szintén tehetős kedvesét! Lehidalsz, ha meglátod, hogy ki Ő:

Galambos Bogi és Csipak Péter fél évig jártak együtt, és annak ellenére, hogy nagy korkülönbség volt köztük, úgy tűnt, jól megvannak. Ezért sokakat meglepett, amikor Bogi váratlanul bejelentette a szakítást. Sokan azt feltételezték, hogy megcsalás állhat a háttérben, de Galambos Lajos lánya a Best magazinnak elárulta a valódi okot. „A pletykákkal ellentétben senki nem csalt meg senkit. Egyszerűen úgy érzem, ennyi volt ebben a kapcsolatban. Péterrel továbbra is tisztelettel vagyunk egymás iránt, és jóban maradtunk. Az élet egyszerűen másfelé vitt minket” – mondta Galambos Bogi.

Nem sokkal a szakítás után egy szemfüles észrevette Bogit, amint egy étterem teraszán ült a népszerű zenésszel, BSW Matyival. A rajongók először Matyit ismerték fel, majd rájöttek, hogy a vele lévő feltűnően csinos, szőke nő Galambos Bogi. Többen megjegyezték, hogy Bogi és Matyi már korábban is posztoltak közös fotókat, és valószínűleg barátok, de mások szerint akár egy új románc is kialakulhat közöttük.