Aggódik az egész ország: Kórházba került a TV2 sztárja

A híres rapper, Hadas Alfréd aggasztó üzenetet osztott meg a közösségi oldalán, ami miatt rajongói komoly aggodalommal követik állapotát. A TV2 sztárja súlyos betegség miatt került kórházba. Az orvos szerint a tüdeje olyan állapotban volt, mint azoknak az idős betegeknek, akik covidban haltak meg, ami igencsak megijesztette a tehetséges énekest.

Sztárban sztár leszek! műsor felfedezettje másfél héttel ezelőtt egy fesztiválon fázott meg nagyon, de akkor még nem gondolta, hogy komolyabb a probléma. Alfréd otthon próbálta kúrálni magát, ám állapota folyamatosan romlott. Végül olyan erős fájdalmak gyötörték, hogy kénytelen volt bemenni a kórházba.

Egy hete elég durva köhögéssel és tüdőfájdalommal küzdök, ami elment egy olyan durva szintre, hogy ma kórházba kell mennem, mert a lábamon alig tudok állni. Sorry, ha eltűnök kicsit, meg kell küzdjek a démonjaimmal – osztotta meg 24 óráig látható Instagram történetében.

Kérünk, állj meg egy pillanatra, és nézd meg Papadimitriu Athinával készült videónkat a leégett házáról, és arról, összejöhet-e még Trokán Péterrel, köszönjük:

Hirdetés