Botrány a Bíróságon! Alekosz és Baukó Éva ügye! Itt vannak a részletek!

Alekosz és Baukó Éva szembenéz egy súlyos jogi üggyel az érdi bíróságon, miután hétfő délután részt vettek egy előkészítő ülésen. Alekosz pert indított Baukó Éva ellen levéltitok megsértése és jó hírneve károsítása miatt. A vita azután kezdődött, hogy Baukó Éva nyilvánosságra hozott bizonyos kompromittáló üzeneteket, amelyek szerint Alekosz zaklatásokkal vádolt fiat-lkrúakat.

Ez a célja Baukó Évának:

Baukó Éva védelmében állva elmondta, hogy sosem volt Alekosznak jó hírneve, és a közösségi médiában való tartalmak megosztásával egy nagyobb jó ügy érdekében járt el. Ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy ha újra kellene döntenie, ugyanígy tenne. Hangsúlyozta, hogy Alekosz tartalmának nyilvánosságra kerülése nem a tartalom, hanem Alekosz viselkedésének bemutatása miatt fontos számára.

Baukó Éva elhatározta, hogy a tárgyalási szakaszban a bizonyítási eljárás során beidézi az érintett lnyokat, akik elmondhatják, mi történt valójában. Véleménye szerint Alekosz viselkedése értelmetlen és önpusztító lépés, amely károsította hírnevét.

A folytatásról is megszólalt:

Ha a per tovább folytatódik, Baukó Éva úgy véli, hogy itt az ideje Alekosznak leszámolni a köztudatban szerzett pozíciójával, és elvonulni a süllyesztőbe.