Kész férfi lett Marsi Anikó és Palik László 2 fiából: fotón a 17 éves Vilmos és a 14 éves Vince

Repül az idő, igazán megnőttek Marsi Anikó és Palik László fiai! Már mindketten tinédzserek: Vilmos 17, Vince 14 éves.

A Best magazinnak hosszú interjút adott a két gyerek, édesanyjukkal együtt. Ez azért is különleges, mert Vilmos és Vince eddig nem nagyon beszéltek a nyilvánosság előtt.

Most azonban sok mindent elárultak az életükről, sőt, szüleik válásáról is beszéltek!

“Voltak problémáik, a feszültséget Vincével mi is éreztük, talán tudtuk is, hogy jobb, ha elválnak. Engem ezért annyira nem dúlt fel, amikor ezt közölték velünk” – kezdte Vilmos.

Hirdetés

Marsi Anikó szerint a két fia két teljesen különböző karakter. Míg az idősebbik az apjára hasonlít, a kisebbik saját magára emlékezteti.

“Vilmos karaktere, gondolkodásmódja, a megoldásai sokkal jobban hasonlítanak az apjáéra. Ő egy elemző, gondolkodó, elmélázó, észérveket sorakoztató gyerek.

Vince pedig ösztönlény, mint én, ami a szívén, az a száján. Csak színeikben hasonlítanak.Vince a sportban látja a jövőjét, a vízilabda az ő világa.

Vilmos igazi matek-fizika zseni, Amerikában asztrofizikát szeretne tanulni” – árulta el a híradós, mindezt pedig Vilmos is megerősítette:

Hirdetés

“Mert az a célom, hogy űrhajós legyek, de legalábbis a NASA-nál dolgozzak. Ezt pedig egy amerikai egyetemen keresztül érhetem el” – hangsúlyozta az ambiciózus tinédzser.