Végre már nem titkolja tovább új kedvesét Molnár Gusztáv – Elájulsz ha meglátod ki ő, ÍME a titokzatos hölgy

Molnár Gusztáv élete új fejezetébe lépett, miután sikeresen befejezte az elvonókúráját és most minden erejével azon dolgozik, hogy újra felépítse mindazt, amit a múltban elveszített. A színész, aki hosszú és rögös úton van túl, pozitív változások sorát tapasztalja életében, mind szakmailag, mind magánéletben.

Nemrégiben a szakmája is újra nyitott felé, lehetőséget adva neki, hogy visszatérjen a színpadra. Ahogy Molnár Gusztáv maga is elmesélte, új szerelem is virágzik az életében, ami további boldogságot és stabilitást hoz számára.

Ez a kapcsolat baráti viszonyból kezdődött, ami mostanra mély és őszinte szerelmi kapcsolattá erősödött.

„Végre van munkám, jövőképem, s van mellettem valaki, akit tudok szeretni… Jelenleg a kassai Thália Színházban próbálom Az ember tragédiáját, ami azzal jár, hogy a hétköznapokat a településen töltöm, egy színészlakásban élek, és csak hétvégente tudok feljárni Budapestre. Ebből adódóan a párommal sem tudunk sülve-főve együtt lenni, jelenleg távkapcsolatban élünk”

Hirdetés

– osztotta meg Guszti a Blikkkel.

A távolság ellenére a kapcsolatuk lassú, de biztos léptekkel halad előre, ami új perspektívát nyitott meg a színész számára.

„Eddig minden kapcsolatát nagyon intenzíven kezdte, de most – a távolságnak köszönhetően – lassabban zajlik ez a folyamat. Ennek köszönhetően úgy érzi, végre egy felnőtt kapcsolatban van” – hangsúlyozta Molnár. Továbbá kiemelte, hogy pártja nemcsak szerelme, hanem barátja is egyben.

A színész végül úgy döntött, hogy bemutatja a nagyközönségnek titokzatos kedvesét, ezzel véget vetve a találgatásoknak.

Hirdetés

Az rtl.hu-nak adott interjújában részletezte, hogy a barátságból szép lassan szerelem szövődött közöttük.

„Szépen, lassan a barátságból szerelem lett. Az elmúlt egy hónapban mondtuk ki egymásnak, hogy egy pár vagyunk – mondta az RTL-nek, megemlítve, hogy a hétvégéket mindig együtt töltik.

– Igyekszünk értelmes, normális, minőségi időt együtt tölteni. Ez a kép, ami kikerült, egy dzsesszkoncerten készült” – tette hozzá Guszti, megnyitva szívét és életét a nyilvánosság előtt.

forrás