Egy budapesti étteremben készült az undorító fotó, hatalmas a felháborodás!

Egy budapesti gyrosozónál készült az a fotó, ami aztán hatalmas felháborodást keltett az internetezők körében. A képen az látható, hogy a hús sütésére használt pulton két galamb ácsorog, amelyek valószínűleg az ételbe is bele tudtak enni – szúrta ki a Promotions.

Bár sok galamb van a fővárosban, azonban a kritikus szintet még nem érte el a számuk, azt mindenesetre meg kell hagyni, hogy az utóbbi időben igencsak elszemtelenedtek a belvárosi egyedek. Köztudott, hogy a galambok rengeget fertőzést terjesztenek, aminek egy része emberekre is veszélyes. Ráadásul, mivel egész nap a járdán lépkednek – amin naponta több ezer ember gyalogol végig – így okkal merül fel a gyanú, hogy undorító dolgokat vihettek fel a sütőlapra, vagy a húsra. 

Hirdetés

A fotó alá rengeteg hozzászólás érkezett, ráadásul több külföldi is megjelent a kommentszekcióban. Volt, aki azt írta, hogy „undorító”, míg mások próbálták humorosan felfogni és megjegyezte, hogy „gyros extrával” a kínálat. S bár viccelődünk, de el lehet képzelni, hogy egy ilyen fotó milyen hírét viszi Budapestnek…

Hirdetés