Kasza Tibi megszólalt a válásról

A magyar celebvilágban egyre több házasság megy tönkre, ami miatt sokan aggódnak a következő esetleges válás miatt. Idén már több híres pár, köztük Tápai Szabina és Kucsera Gábor, valamint Tóth Gabi és Krausz Gábor is elvált.

asza Tibi házassága…

Kasza Tibi házassága is szóbeszéd tárgya lett, mivel az utóbbi időben nem oszt meg közös képeket feleségével és gyerekeikkel a közösségi médiában. Kasza Tibi azonban tisztázta, hogy nincs probléma a házasságában, egyszerűen csak úgy döntött, hogy ritkábban szerepel a közösségi médiában, és a családi életüket magánügyként kezeli. Elmondta, hogy ez egy tudatos döntés volt, mivel nem akar megfelelni a nyilvánosság elvárásainak, és inkább a családjára és fontos dolgokra koncentrál.

Kasza Tibi felesége…

Kasza Tibi feleségével, Andreával boldog házasságban él, és sok időt töltenek együtt a gyerekeikkel. Elmondása szerint nem keresik a nyilvánosságot, mert nincs dráma az életükben, és a kapcsolatukat nem befolyásolja a közösségi média nyomása. Kasza Tibi szerint a legfontosabb, hogy a családjának megfeleljen, és az életüket békében és harmóniában élik.