Kitálalt Nótár Mary korábbi menedzsere! Óriási a botrány!

Egy fiatal nő, Hajdrik Lotti, hosszú ideig működött együtt Nótár Maryval, mint menedzser. Szoros partnerségben dolgoztak, kölcsönös bizalmon alapuló viszonyban. Azonban az énekesnő hirtelen úgy döntött, hogy megszakítja vele a kapcsolatot, és elbocsátja. Lotti számára ez meglehetősen nehéz volt feldolgozni, és azóta is romlott a viszonyuk, ami végül peres ügyben is kiköszörülésre került.
Hajdrik azt állítja, hogy Nótár Mary jelentős összegeket tartozik neki.

És ez még nem minden!

Nemrég próbáltam elvinni a koncertkocsit, de nem engedték. Ez az autó egyébként a céges flottához tartozik, amelynek én vagyok a tulajdonosa. Két és fél órát vártam a ház előtt, hogy elhozzam, de mégsem kaptam rá lehetőséget. Azóta is a helyén áll az udvaron. Ráadásul azóta vett még egy autót is” – mondta egy élő videóban az előző menedzser.

Továbbá kifejtette, hogy

Továbbá kifejtette, hogy ő valójában szeretett volna megbékélni az énekesnővel, és nem az anyagiak érdeklik, azonban amennyiben minden rendeződik, akkor elárulja az igazság teljes tartalmát.

Állítólag fenyegetéseket is kapott
Mielőtt közzétette volna a videóját, egy álprofillal rendelkező személy fenyegető üzeneteket küldött neki, de ez nem veszi el a kedvét attól, hogy mindent elmondjon, amit csak tud.