A semmiből került elő Lang Györgyi eltitkolt lánya! Most mindent elárult!

Egy évvel ezelőtt, 66 évesen távozott az élők sorából Lang Györgyi, egy olyan titokkal, amit soha nem osztott meg senkivel, és most vele együtt vitt a sírba.
Lang Györgyi életében többször említett egy barátnőt és annak lányát, de sosem avatott be senkit abba, hogy kik ők valójában és milyen fontossággal bírnak az életében. Most azonban a titokzatos lány, 18 éves Sári mindent felfedett.

Sári szivárványcsaládban nőtt fel, ahol apja, Anya és Györgyi alkották a szűk körű családot. A lány azt mondja, neki egy apja és két anyja van, bár a második anyukája már nincs velük.


Györgyi halála még egy évvel később is feldolgozhatatlan számára. Sári úgy érzi, hogy az ilyen jellegű tragédiák mindig a sorsnak köszönhetők. Az édesanya és Györgyi közös gyereket szerettek volna, de ekkoriban ez nem volt egyszerű. Sári életét azonban meghatározta a szivárvány- és patchworkcsaládjuk története.
Györgyi nagyon hiányzik, és bár megtanította őt az elfogadásra és a vidámságra, a halála nagy űrt hagyott hátra. – mondta Sári a Story magazinnak.

Íme a gyönyörű lány: