Halálos tömegbaleset az autópályán! Rengeteg a halott és a sebesült. Ez okozta a nagy tragédiát!

.
Hírek Admin Monday 20th May 2024

FRISS!!! Halálos tömegbaleset az autópályán! Rengeteg a halott és a sebesült. Ez okozta a nagy tragédiát! – Részletek: Egy tragikus baleset történt Kína Kuangtung tartományában, ahol egy gyorsforgalmi út beomlása következtében több jármű a mélybe zuhant. A Reuters jelentése szerint, amely a kínai állami médiára hivatkozik, a balesetben 36 ember életét vesztette, és legalább 30-an megsérültek.

Az incidens a Mejcsou–Tapo gyorsforgalmi úton történt szerdán, helyi idő szerint hajnali 2 óra 10 perc körül, miután heves esőzések váltották ki az út beszakadását. A beomlott útszakasz hossza 17,9 méter volt, és összesen 23 jármű zuhant le a beszakadt részen. Az ünnepi időszakban, a május elsejei szünet alatt több ember volt az utakon, mint szokás. A kínai elnök, Hszi Csin-ping utasítására jelentős erőforrásokat mozgósítottak a katasztrófa sújtotta területre, ahol az esős idő továbbra is fennáll.

A mentési munkálatokban a központi és a helyi kormányzati csapatok is részt vesznek. Mejcsou, amely az események helyszíne, Kuangtung tartomány egyik olyan része, ahol az április vége óta tartó heves esőzések sárlavinákat okoztak, házakat árasztottak el, és hidakat romboltak le. 

Hirdetés

9.4 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();