🖤Szívszorító közlemény!🖤 Váratlan halálhír érkezett! Hatalmas név távozott közülünk! Annyian szerették és tisztelték munkásságát.. Ugye tudják, ki volt Ő:

.
Hírek Admin Friday 17th May 2024

Újabb háziorvos hunyta le örökre a szemeit. Dr. Pintér Marianna az angyalok közé költözött! Meghalt dr. Pintér Marianna, négy tóközi község háziorvosa. Markotabödöge, Cakóháza, Tárnokréti és Rábcakapi betegei búcsúznak a doktornőtől, aki igazi otthonra talált a környéken.

Az ország másik részéből érkezett ide, az 1990-es évek közepén. Markotabödögén telepedett le. Négy község gyászolja háziorvosát. Elhunyt a doktornő, aki a betegek lelkét is igyekezett gyógyítani.Elhunyt dr. Pintér Marianna háziorvos. Fotó: Tárnokréti közösségi oldala. „Nagyon jó orvos volt, megértő. Minden korosztállyal megtalálta a hangot. A hozzáfordulók lelkével is törődött, nem csak a testi bajaikkal”-jellemzik a helyiek, akik őszinte együttérzéssel búcsúznak a doktornőtől a községek közösségi oldalain.

Hirdetés

Dr. Pintér Marianna szeretett utazni, kedvence Spanyolország volt. Szívesen ment rockkoncertekre, és kempingezni, sátrazni is szeretett. Nem csak mint orvos, hanem mint önkormányzati képviselő is szolgálta faluját, Markotabödögét. 2015-ben neki ítélték a Markotabödöge községért kitüntetést. A doktornő súlyos és nagyon rövid lefolyású betegségben hunyt el. – Nyugodjon Békében! Forrás

3 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();