Ebben a pillanatban érkezett a szomorú hír! Terence Hilltől kell búcsúznunk! A hír sajnos igaz! A családja is megerősítette. Rajongók millióinak tört össze a szíve:

Uncategorized Admin Monday 17th June 2024

Ebben a pillanatban érkezett! Szomorú hír jött Terence Hill legendás sorozatával kapcsolatban.

A magyarok egyik kedvenc színésze generációk óta szórakoztatja a magyarokat: Bud Spencerrel közös filmjei időtlen klasszikusokká váltak az évek alatt.

A színész mindmáig aktív, ám ez hamarosan megváltozik. Ikonikus Don Matteo-sorozata mind a mai napig fut a televízióban, Magyarországon is.

Terence Hill ebben egy kis olasz város plébánosát játssza, aki annak összes lakosával törődik, nyomoz, bűntényeket fejt meg a maga módján.

Hirdetés

A széria elképesztő népszerűségnek örvend Olaszországban, Magyarországon pedig február 22-től láthatjuk a tévében: a Duna TV tette műsorra minden hétköznap a legendás sorozat 13. évadát.

Terence Hill visszavonul! A sorozatnak azonban, mint kiderült, hamarosan végleg vége: utoljára láthatjuk őt a főszerepben, ám ez nem jelenti azt, hogy a szériának vége is szakad. A sorozatbeli Spoleto városába ugyanis új plébános érkezik, akit Raoul Bova alakít, és Don Massimónak hívják majd.

1.3 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();