HOPPÁ! ÖSSZEJÖTT A KŐGAZDAG FIATALOK KÉT BOTRÁNYHŐS SZTÁRJA?

.
Hírek Admin Tuesday 7th May 2024

Kőgazdag Fiatalok sztárjai, Kőgazdag Szandi és PSG Ogli egzotikus nyaraláson piheni ki az elmúlt hónapok fáradalmait. Lehet, hogy a két szingli megpróbálja együtt?

„Jelenleg egyedülállóként élem a hétköznapjaimat”

Alig egy hónapja, hogy a plasztika őrült Szandi meglepő vallomást tett az Instagramján:

A nagy Ő még várat, mert jelenleg egyedülállóként élem a hétköznapjaimat, de semmire se vagyok ráfeszülve, hiszen tisztában vagyok magammal, és tudom, hogy eljön majd az az ember, akivel életem végéig megtapasztalhatom majd a szerelmet

Hirdetés

– fogalmazott a mutatós nő, aki éppen Dubajban üdül PSG Oglival.

A dúsgazdag nagyszájú férfiről is úgy hírlik, hogy szingli. A Kőgazdag Fiatalok című realityben összejött a dögös Vikivel, akivel aztán könyörtelenül szakított is. Év végén még elvitte egy luxusnyaralásra a lányt, de azóta nem posztoltak közösen, tehát a jelek szerint Olivér is szingli.

Hirdetés

Valami alakul a Kőgazdag Fiatalok sztárjai között?

Nem csoda, ha a rajongók elkezdtek kombinálni, látva, hogy a két fiatal luxusnyaraláson vesz részt együtt. Egy dubaji csúszdaparkban mókázik a két reality-sztár, és nem kizárt, hogy barátságuk valami mássá alakul a különleges nyaraláson.

kőgazdag fiatalok
Szerelemmé alakul a barátság Dubajban a Kőgazdag Fiatalok között? (Fotó: Instagram)

PSG Ogli a jelek szerint nagy kanállal falja az életet. Még csak április van, de a közösségi oldalán megosztott fotók tanúsága szerint Ogli már másodjára jár Egyesült Arab Emírségekben, és Párizsban is megfordult már idén. 

5.1 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();