Botrány! Kegyetlenül egymásnak esett Havas Henrik és Hajdú Péter

Havas Henrikről és Hajdú Péterről egyaránt elmondható, hogy nem minden médiafogyasztó szereti őket szívből. Valószínűleg ezzel a gondolattal simán megbirkóznak mind a ketten. Az elmúlt időszakban azonban újra egymásról formálnak véleményt, ami már egy keményebb műfaj. Kemény üzengetés lett belőle, amely azért kicsit szórakoztató is, mivel megjelent benne a humor.

Nyolc éve, amikor mindketten az ATV-nél dolgoztak, fellángolt ez a vita. Akkor Havas szállt bele azzal Hajdúba, hogy idegesíti őt a fiatal kolléga, mert nem ért a riporterkedéshez, ezért ő nem is nézi a Frizbit. Hajdú ekkor faragatlannak nevezte Havas, mondván, nem illő ez egy csatornánál dolgozó emberek között, és még azt is nehezményezte, hogy éppen válása alatt rúg bele e kolléga. Aztán persze Havas is vendég lett a Frizbiben, Havas pedig továbbra is fenntartotta a véleményét, hogy Hajdú remek producer, de szerinte hiába ígérte meg a Showtime előtt, ha nem meg a riporterkedés, abbahagyja, nem tartotta meg a szavát.

Most újra dúl a szájkarate, ugyanis Havas Hajdú ominózus Varga Judit-interjúja után megint azt találta mondani, hogy a kolléga teljességgel tehetségtelen műsorvezető. Hajdú sem maradt adós, a G.w.M-interjúja közben az ország legtehetségtelenebb tévésének nevezte az idősebb kollégát.

Havas a Storyn keresztül válaszolt:

Hirdetés

Emberileg mindig kedveltem Pétert. Kedves, esendő fiú. szakmai kérdésekben feltétlenül mérvadó a véleménye. Eljött az idő, hogy meg kell szívlalnem, amit mond, és nincs mese, visszavonulok. Ha elküldené a címét, holnap postáznám is neki aJózsef Attila-díjamat, a Kritikusok-díját, néhány rádiós nívódíjamat, a 2007-es Év riportere címem, valamint mind a 31 könyvemet

– gúnyolódott Havas.

A magazin átadta az üzenete Hajdúnak, aki elmondta, nívódíja neki is van, de úgy véli, ezek a díjak sokkal inkább a beletett munkáról és a kapcsolatrendszerről szólnak. Szerinte sok tehetséges riporter van Havas korosztályában, Baló Györgyöt, Friderikuszt és Kepest is annak tartja. Szerinte Havas csupán egy önjelölt humorista, aki roppant tehetségtelen, de rendkívül szórakoztató médiaszemélyiség