Elszabadult a pokol Budapesten, egymást taposták az emberek 

444.hu beszámolója szerint a Mobilfox cég reklámarca hirdette meg a Deák térre a pénzszórást. Szépréthy Roland a Mobilfox Dalszínház utcai székházának tetejéről szórt le kétmillió forintot, akit a cég állítólag kirúgott, pedig szerinte nagyrészt neki köszönhetik közösségi médiás sikereiket.

Azonban ezután ellopta a cég TikTok-csatornáját, majd 25 százalékos részesedést vagy 100 millió forintot követelt. A követőknek pedig azt ígérte, ha megkapja, akkor a székház tetejéről fog pénzt szórni, amit szombat délutánra hirdetett meg.

Az épület előtt hatalmas tömeg gyűlt össze, leginkább tizenévesek voltak jelen, akik szó szerint taposták egymást az ezresekért. 

Ezután azonban olyan történt, amire senki sem számított, ugyanis Mobilfox Roli és Diller Kevin cégtulajdonos biztonsági emberek gyűrűjében lépett ki a székház kapuján. A lap szerint ebből arra lehet következtetni, hogy vagy megvalósult Szépréthy kívánsága, vagy esetleg nem is volt soha balhé.

Hirdetés

A beszámoló szerint a tömegnyomorban egy lány rosszul lett. Ekkor a kidobók csináltak egy kis teret, majd később az influenszerek újabb százezreket szórtak szét.