Alekosz megmutatta új barátnőjét- Atyaég milyen gyönyörű!

Az izomceleb, Nagy Alekosz, aki hosszú ideje egyedülállóként élte mindennapjait, most úgy tűnik, változtatott a magánéleti status quón. Bár korábban többször is felröppentek hírek arról, hogy Alekosz eljegyezte kedveseit, és bár párkapcsolatai időről-időre felkeltették a magyar média figyelmét, ő maga hosszú évek óta kiemelte: valódi kapcsolatok helyett “csupán” alkalmi viszonyok jellemezték az életét.

Ezúttal azonban úgy tűnik, Alekosz életében bekövetkezett a nagy változás. A celeb egy titokzatos barna hajú nővel közös fotót osztott meg közösségi oldalán, ami alapján sokan úgy vélik, végre rátalált a szerelem. A fotó mellé fűzött kommentár, “Tulajdonos: Nagy Alekosz,” még inkább felkeltette a követők és a sajtó érdeklődését.
Az, hogy Alekosz mostanáig inkább csak alkalmi kapcsolatokról beszélt, és hogy a “Hal a tortán” című műsor óta gyakran látogatták meg nők érdi otthonát, csak tovább növeli a mostani bejelentés súlyát. Az egykori BRFK által is megfigyelt celeb ezzel a lépéssel úgy tűnik, végre megtalálta azt, amire hosszú évek óta vágyott: egy valódi társat, akivel megoszthatja az életét.

Alekosz rajongói és a nyilvánosság most izgatottan várják, hogy több információt megtudhassanak a titokzatos nőről, és arról, hogy ez a kapcsolat valóban azt jelenti-e a celeb számára, amit a közösségi média poszt sugall.