Durván kiosztották a TV2 sztárját, erre senki nem számított

Sztárok Admin Thursday 9th May 2024

A TV2 sztárja a közösségi oldalon kapott durva üzeneteket.

Mint ismert, a Házasság első látásra párjai, Enikő és Peti már a műsor elején szimpatizáltak egymással, többször is hangoztatták, hogy megvolt az a bizonyos szikra közöttük, azonban kapcsolatuk megrekedt egy bizonyos szinten.

A fiatal lány ráadásul úgy érzi, hogy „túl kevés” Petinek, ugyanakkor ahogy a nézők is észrevehették, elég határozott elképzelései vannak.

A pár szakértők segítségével próbálja rendbe hozni a kapcsolatukat. Legutóbb Bajára, a férfi egyik barátjához utaztak, ahol csúnyán összevesztek, külön is aludtak.

Hirdetés

A hétfői adásból kiderült az is, hogy Enikő és Andris ismét közelebb kerültek egymáshoz. A két fiatal nem csak egy privát SMS-t váltott, hanem az ara azt is bevallotta, hogy a játék folytatását el tudná képzelni a férfival, aki tovább flörtölt Enikővel.

Peti párjának elege lett, úgy érzi, hogy nem kap elég figyelmet, és a sze x mennyiségével sincs megelégedve.

A műsor Instagram-oldalán pár néző kiosztotta Enikőt, ugyanis többen úgy érzik, hogy a lány viselkedése helytelen volt, és nem érdemli meg a férjét.

Neked nem való egy ilyen műsor . Minek megy férjhez valaki, akinek mindegy hogy ki van “mellette”!?Taknyos a gondolkodásod, a viselkedésed pedig szavakba nem önthető! ” – olvasható az egyik hozzászólás.

Hirdetés

„Hát a mai résszel Encike leírtad magad! Szégyen vagy! Petit csak sajnálom főleg a következő bejátszás alapján” – írta egy néző.

2.6 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();