Berágott Jákob Zoli a 200 milliós új kocsija miatt! „Alaposan kivertem a balhét és megmondtam…”

Sztárok Admin Thursday 9th May 2024

Jákob Zoltánt hatalmas öröm érte az elmúlt napokban. Legalábbis úgy nézett ki a dolog, de aztán az örömbe üröm is került… A 200 millió forintért vásárolt McLaren 750s Spyder típusú luxus sportkocsi ugyanis nem éppen úgy várta a kereskedésben, ahogyan megálmodta.

Miután az apró részletek nem passzoltak, kicsapta a balhét, majd visszakérte a pénzét. A Blikknek elmondta a részleteket a körmöspápa.

„Jött a nagy hír, hogy megérkezett Bécsbe a McLarenem, aminek természetesen először nagyon örültem, azonban korai volt a lelkesedés. Kiderült, hogy nem pont azokat az alkatrészeket tették bele a kocsiba, amiket kértem. Arra hivatkoztak, hogy bizonyos darabokból éppen nem volt készleten!”

Hirdetés

-mondta Jákob, aki ebbe még bele is nyugodott volna, azonban más problémákkal is szembeszült a tüzetes átnézésnél.

„Tulajdonképpen rengeteg eltérés volt, például a féknyereg nem narancssárga volt, hanem fekete, amire még azt mondtam, jó, ezt azért megemésztem, azonban kiderült, hogy az autó belsejét nem fehér, hanem fekete bőrrel vonták be.Ez számomra sarkalatos pont, hiszen a sportkocsik belseje amúgy is szűk és a sötét szín még jobban összenyomja a teret, amitől nyomasztó érzése lesz az embernek, amikor benne ül. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez egy úri hóbort, de én úgy gondolom, ennyi pénzért szeretném azt kapni, amit kértem!”

-mondta az üzletember, akinek el is ment a kedve az autóvásárlástól.

Alaposan kivertem a balhét és megmondtam, hogy most azonnal kérem vissza a pénzemet. Persze azonnal bocsánatot kértek a hibák miatt és próbáltak kiengesztelni, de én hajthatatlan voltam, ugyanis a történtek teljesen elvették a kedvemet a vásárlástól.

-tette hozzá, de azt is tudni lehet, hogy jövőre már érkezik az új Lamborghinije, amit egyedileg rendelt meg.

Hirdetés
1.5 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();