Mégsem lesz esküvő Kulcsár Edináéknál! Kiderült, miért fújták le a lagzit…

Sztárok Admin Thursday 9th May 2024

Kulcsár Edina és G.w.M még 2023 év elején házasodtak össze, szerelmúk gyümölcse, a kis Amara pedig májusban született meg. A sztárpár szűk körben házasodott össze anyakönyvvezető előtt, de Varga Márk már akkor tudatta a nyilvánossággal, hogy aranyhintós hét országra szóló lagzit fognak csapni hamarosan. 

A családdal és a barátokkal tervezett óriási megalagzit azonban lefújták, ennek okáról pedig Varga Márk mondta el a Blikknek. 

Ugyan nem vetettük el az ötletet, mindenképpen szeretnénk egy nagy bulit és aranyhintót, de a gyermekünk érkezése miatt ez idén már nem valósul meg. Szeretnénk, ha már a kisfiunk is ott lehetne velünk a nagy napon, és Amarával együtt hoznák a gyűrűket.Valószínűleg jövőre vagy még később szervezzük meg, elég spontán emberek vagyunk, így azt gondolom, ez is úgy alakul majd, hogy gondolunk egyet, és gyorsan lezavarunk mindent 

– mesélte a lapnak G.w.M, aki az egészégi állapotáról is beszélt.

Hirdetés

„Már semmilyen orvosi kezelésre nem szorulok, teljesen meggyógyultam. Azt gondolom, 12 év zenélés után járt már nekem egy félév pihenő, de most újult erővel térek vissza a színpadra. Nagyzenekaros koncerteket még nem merek vállalni, de félórás kisebb fellépésekkel visszatérek a színpadra. Már most is van olykor egy-egy koncertem, nyáron viszont teljes energiával toljuk majd a bulikat. Az elmúlt hónapokban folyton a stúdióban ültem, rengeteg új dal készült, közülük az első, a Cinkostárs, aminek klipje napokig a legfelkapottabb videók között volt a YouTube-on, és azóta is az elsők között szerepel. Ígérem még sok hasonló slágerrel készülök idén.”

-jelentette ki a rapcsászár.

6.6 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();