Mi történt VV Virág arcával? Nyugtalanító, amit fotóján kiszúrtak a követők

.
Sztárok Admin Monday 20th May 2024

VV Virág, azaz Ledneczky Virág egykor a valóságshow-k világából elstartolt karrierje új fordulatot vett. Az elmúlt időszakban tanúsított viselkedésével és botrányaival sokakat megosztott, ám mostanában úgy tűnik, a változás ösvényére lépett. Bár a botrányos múlt még kísérti őt, Virág igyekszik új, pozitív oldalát megmutatni, még ha ez nem is mindenki számára elfogadható módon történik.

VV Virágot a filterek miatt kritizálják

Közösségimédia-felületein egyre többször jelentkezik be, ahol tartalmaival és megjelenésével is sokakat provokál. A legutóbbi posztjaiban észrevehető változás azonban nem a tartalmak minőségében, hanem külsejében mutatkozott meg.

Az extrém filterhasználat miatt sokan úgy vélik, arcának vonásai már-már a valóságtól elrugaszkodottak, s ez nem maradt reakciók nélkül.

A közösség számos tagja kritizálta, többen a plasztikai sebészeti beavatkozásokat firtatták.

Hirdetés

Virág azonban nemcsak saját magával foglalkozik, hanem vállalja mások karrierjének elősegítését is. Az OnlyFans platformon keresztül kínált tartalmak mellett tanácsokat is ad azoknak, akik hasonló pályára lépnének. Az, hogy ez a segítségnyújtás milyen eredményeket hoz a jövőben, még kérdéses.

Via Ripost

7.9 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();