Kegyetlen balhé! Férje zárta ki a lakásból a TV2 sztárját

.
Sztárok Admin Monday 20th May 2024

A Házasság első látásra műsora nem úgy rajtolt, mint a készítők tervezték. A romantikus pillanatok és vággyal átitatott feszültség helyett vitákat, elégedetlenséget és panaszkodást kaptunk. Ez persze nem gond, hisz a műsor talán még szórakoztatóbb is így, amit a rajongók is igazolnak. Az eddigi legdurván mindközül mégis az volt, mikor a frissen házasodott Petrát férje kizárta a lakásból.

Nem engedte be feleségét a lakásába az újdönsült férj
Egy igencsak kellemetlen nászút után próbált meg közelebb kerülni férjéhez, aki nem volt hajlandó ajtót nyitni a nőnek. Ez azonban nem volt a kínos pillanatok vége… a helyzet tovább fokozódott.

Kérünk, állj meg egy pillanatra az olvasásban, ha érdekelnek az érdekes beszélgetések, nézd meg Tasnádi Péterrel készült videónkat, köszönjük:

Hirdetés

„Nagyon azt érzem, hogy én órákon belül megyek a madárral” – jelentette ki Petra, miután egy kalitkával a kezében hosszas várakozás után férje beengedte.

„Nem olyan jól élem meg, hogy itt vagy” – mondta a férfi, mikor végre ajtót nyitott, ezzel végleg elásva kettejük kapcsolatát.

Végül az is kiderült, hogy Andrist egyáltalán nem mozgatja meg ez a kapcsolat. A beszélgetés vége felé nyers szavakkal, kritikus véleménnyel illette Petrát.

„Idegesít nagyon sok tulajdonságod, és hidd el, ez egy nagyon visszafogott verzió” – vallotta be a férfi.

Hirdetés
9.6 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();