Nem vette észre, hogy a feleségét felfalják a férgek. Élte az életét, miközben a felesége ott rohadt mellette a kanapén

.
Érdekes Admin Sunday 19th May 2024

A nőt felfalták a férgek, de a férje a legkevésbé sem volt meghatódva.

Valerie Wallach élete utolsó hónapjait egy barna karosszékben töltötte, csapdába esve egy rozoga, koszos házban, miközben férje, Richard a mellette lévő kanapén ült és nézte. Miután látta, hogy Valerie állapota romlik, hívta a mentőket, de már túl késő volt.

A mentősök kénytelenek voltak védőruhát felvenni, hogy „kiszabadítsák“ a 61 éves nőt a barna székből. A szagtól elállt a mentősök lélegzete, és a ház állapotát a mentősök úgy jellemezték, hogy olyat még soha nem láttak

A nőt felfalták a férgek, de a férje a legkevésbé sem volt meghatódva.

Hirdetés

A fürdőszoba padlóját vécépapír borította, a konyhapulton, a mosogatóban és az étkezőasztalon pedig ételmaradék és szemét hevert.

A ház padlója alig látszott a minden négyzetmétert beborító szemétkupacok, zsákok és dobozok miatt. Üres cigarettás dobozok és túlcsorduló hamutartók hevertek az asztalokon minden szobában.

A nőt felfalták a férgek, de a férje a legkevésbé sem volt meghatódva.

Az ürülék mennyisége, amely Valerie testét és ruháját borította, szó szerint a székhez ragasztotta. Nyílt sebei voltak; nyilvánvaló volt, hogy jó ideje nem fürdött vagy nem kelt fel a székéből.

Hirdetés

Valerie-t légzési nehézségekkel szállították kórházba. Egy régi újságpapír és egy zacskó tészta ragadt a lábához. A súlyosan gyulladt bőre helyenként hiányzott, felfedve a csontját. Előrehaladott mellrákot, szervi elégtelenséget és fekélyeket diagnosztizáltak nála, testét pedig legyek és férgek lepték el.

Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék Valerie életét, de sajnos 19 nappal a kórházba kerülése után belehalt sérüléseibe.

Richard azt mondta a kórházi személyzetnek, hogy gondoskodott beteg feleségéről, és azt állította, hogy „csontig szerette a feleségét“, és soha nem bántaná. Amikor az orvosok közölték Richarddal, hogy a felesége meghalhat, nem tűnt túlságosan aggódónak. Ehelyett azt kérdezte: „Köszönöm, hogy tájékoztattak, de ki fogja megoldani a problémámat? Hetek óta székrekedésem van“.

Forrás: Vocal.media

9.7 ezer Megosztás
.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s); })();